jouw personal training studio laten groeien?

Leer jouw klanten écht kennen

Dankzij jarenlange ervaring met personal training weten we precies waar jouw potentiële klant wacht. 

Laat jouw business groeien met HealthMatch’s Platform, Academy en For Business-pakketten. 

light_2@2x

Wat kan HealthMatch voor jouw studio betekenen?

Je bent ondernemer, dus je zult ongetwijfeld de droom hebben om te blijven groeien. Aan de andere kant ben je ook gewoon enorm druk met training geven. Schema’s, berichtjes en administratie nemen al genoeg tijd in beslag. Wij weten dat het ook anders kan, maar er is niet één oplossing die voor elke personal trainer werkt.

Maak kennis met HealthMatch!

In welke fase jouw business zich ook bevindt, wij bieden de hulp om jou te laten groeien. Maak de keuze uit één van onze (maatwerk) oplossingen:

  • HealthMatch Platform voor de beginnende ondernemer
  • HealthMatch Academy voor de groeiende ondernemer
  • HealthMatch for Business voor de gevestigde ondernemer

HealthMatch Platform

Met meer dan 10.000 maandelijkse bezoekers val jij éxtra op tussen jouw concurrenten met een profiel op het HealthMatch Platform!

HealthMatch Academy

Onze online leeromgeving waarmee jij in korte tijd jouw kennis van online marketing naar een hoger niveau tilt!

HealthMatch for Business

Voor de gevestigde personal trainer met een grotere droom. Maak gebruik van ons team van experts om jouw business een boost te geven!

Zet de eerste stap

Vraag een gratis strategiesessie aan!

Voor elke Trainer een oplossing

Elke business is uniek

Onze klanten variëren van startups tot gevestigde studio’s met meer dan 10 medewerkers. We weten dan ook als geen ander dat elke situatie om een andere, unieke oplossing vraagt.

Bij HealthMatch heb je de keuze uit 3 verschillende diensten. Elke dienst is geperfectioneerd voor 1 formaat business. Nóg beter is een combinatie van deze diensten.

Hoe vind je de juiste oplossing?

Jouw succes staat bij ons centraal. We besteden dus veel aandacht om de oplossing te vinden die bij jouw situatie past. Hiervoor gaan we altijd persoonlijk en vrijblijvend met je in gesprek.

Platform

Voor de beginnende
ondernemer

Ook met een klein budget kan jij jouw studio laten groeien. Met een profiel op ons platform ben jij zichtbaar voor meer dan 10.000 van onze maandelijkse bezoekers!

Met onze bijbehorende HealthMatch Certified Partner badge profiteer je tevens op je eigen website van onze uitgebreide bereikbaarheid.

Academy

Voor de groeiende
ondernemer

Je hebt al een mooi aantal vaste klanten en de zaken gaan goed. Je agenda is echter nooit helemáál vol

In 6 modules en tientallen (video)lessen leer jij hoe je jouw website, social media en Google inzet om te groeien en de volgende stap in het ondernemerschap te zetten.

Business

Voor de gevestigde
ondernemer

Je hebt één of meer trainers in dienst, misschien je eigen studio en je hebt de ‘luxe’ zo nu en dan “nee” te moeten verkopen.

Jouw droom gaat verder dan meer klanten. Wil jij:

  • Een schaalbare business creëren?
  • Meer vrije tijd voor vrienden en familie?
  • Een nieuwe onderneming starten?

Met for Business gaan wij deze droom werkelijkheid maken met een unieke, maatwerk strategie!

Boek jouw gratis strategiesessie

Een volledig vrijblijvende, telefonische afspraak waarin wij samen met jou op zoek gaan naar jouw doelstellingen. Aansluitend ontvang jij een advies hoe jij jouw business op de korte termijn een boost kan geven.

Om deze strategiesessie optimaal te gebruiken, vragen we je eerst een aantal vragen te beantwoorden. Wees hierin zo eerlijk een uitgebreid mogelijk, zodat we tijdens onze afspraak tot een waardevol advies kunnen komen.