Jouw Studio bovenaan in Google zonder hoge kosten!

Leer alles over SEO als personal trainer en investeer je eigen uren voor een constante stroom van bezoekers.

Marketing - SEO voor personal trainers
  • Leer nieuwe Skills
  • Kom bovenaan in Google
  • Ga voor consistente groei

#1 in Google met de juiste SEO Skills.

Wel een website maar heel weinig bezoekers? 

Dat kan ook anders! En dat hoeft geen fortuin te kosten!

In dit E-book uit de HealthMatch Academy leer jij alle skills die je nodig hebt om meer GRATIS bezoekers uit Google te krijgen en bovenaan de zoekresultaten te komen met jouw personal training studio.

 

"Ik heb nog nooit zo goed begrepen wat ik kan doen om hoger in Google te komen met mijn bedrijf."

Ondernemen is leren.

De meest succesvolle ondernemers zijn geen specialisten. En toch hebben ze heel veel kennis. Met de juiste brede kennis als fundament leg je de basis voor succes. 

In het begin leer je alles zelf, van training en coaching tot marketing en sales. Hoe verder je komt, hoe meer je kan gaan uitbesteden. 

Maar ook wanneer je gaat uitbesteden is het van grote waarde als je weet waar je over praat. Zo kan je altijd meedenken en de juiste aansturing geven of controles doen.

HealthMatch heeft voor elke Trainer een oplossing

Elke business is uniek

Onze klanten variëren van startups tot gevestigde studio’s met meer dan 10 medewerkers. We weten dan ook als geen ander dat niet één oplossing voor elke personal trainer werkt.

Bij HealthMatch heb je de keuze uit 3 verschillende diensten. Elke dienst is geperfectioneerd voor 1 formaat business. Nóg beter is een combinatie van deze diensten.

Hoe vind je de juiste oplossing?

Jouw succes staat bij ons centraal. We besteden dus veel aandacht om de oplossing te vinden die bij jouw situatie past. Hiervoor gaan we altijd persoonlijk en vrijblijvend met je in gesprek.

Platform

Voor de beginnende
ondernemer

Ook met een klein budget kan jij jouw studio laten groeien. Met een profiel op ons platform ben jij zichtbaar voor meer dan 10.000 van onze maandelijkse bezoekers!

Met onze bijbehorende HealthMatch Certified Partner badge profiteer je tevens op je eigen website van onze uitgebreide bereikbaarheid.

Academy

Voor de groeiende
ondernemer

Je hebt al een mooi aantal vaste klanten en de zaken gaan goed. Je agenda is echter nooit helemáál vol

In 6 modules en tientallen (video)lessen leer jij hoe je jouw website, social media en Google inzet om te groeien en de volgende stap in het ondernemerschap te zetten.

Business

Voor de gevestigde
ondernemer

Je hebt één of meer trainers in dienst, misschien je eigen studio en je hebt de ‘luxe’ zo nu en dan “nee” te moeten verkopen.

Jouw droom gaat verder dan meer klanten. Wil jij:

  • Een schaalbare business creëren?
  • Meer vrije tijd voor vrienden en familie?
  • Een nieuwe onderneming starten?

Met for Business gaan wij deze droom werkelijkheid maken met een unieke, maatwerk strategie!