Vind een Personal Trainer in Rotterdam

Een Personal trainer zoeken? In dit artikel leggen wij je uit welke opties er zijn op het gebied van personal training Rotterdam. Ook geven we je wat tips die je kan gebruiken bij het zoeken van ervaren en gevestigde personal trainer studio bij jou in de buurt.

Personal Trainer Rotterdam


Personal trainer RotterdamDe kan bestaat dat jij via Google op dit artikel bent gekomen. De kans is dan ook groot dat je hebt gezocht op personal trainer Rotterdam of een andere type les die wordt gegevens door personal trainers. 

In dit artikel wil ik je graag wat tips geven die je kan gebruiken bij het zoeken van een goede match.

Later in dit artikel behandelen we naast personal training ook de volgende onderwerpen. Klik op jouw onderwerp om er direct heen te gaan.

Personal training in Rotterdam

Kickboksen Rotterdam

Bootcamp Rotterdam

Small Group training Rotterdam

Voor je gaat zoeken naar een personal trainer in Rotterdam is het van belang dat je weet waar je naar op zoek bent. Welk type training zou jij graag willen volgen en wat is eigenlijk je doelstelling.

Wil jij begeleid afvallen, of heb je hulp nodig bij je voeding? Of wil je misschien gewoon je conditie verbeteren en heb je verder geen tips nodig over voeding en je gehele leefstijl.

Uiteindelijk zijn de klik tussen jou en de personal trainer en zijn specialisatie op de doelstelling die jij wil bereiken het belangrijkste om jouw succes te garanderen.

Wij raden dan ook altijd aan om eerst eens een proefles of kennismaking in te plannen met een trainer voordat je een beslissing neemt. Personal training is namelijk meer dan alleen training geven. Het is volledige persoonlijke coaching op het gebied van jouw gezondheid.

Van coaching op het gebied van training, voeding, slaap, stress en ga zo maar door. Je praat met jouw trainer dan ook vaak over persoonlijke dingen. Misschien wel de druk op je werk of je gezinssituatie waardoor je slechter slaapt?

Ga dus niet altijd op alleen een foto af maar plan gewoon eens een gratis kennismaking!

Bekijk alle Personal trainers in Rotterdam en vind een gecertificeerde professional bij jou in de buurt.

Personal Training in Rotterdam

Misschien begreep je het al wel maar een personal trainer doet meer dan alleen 1 op 1 trainingen geven. 

Om de kosten van de klant te verlagen bieden veel trainers ook bootcamp, small group en boks trainingen aan. Het voordeel hiervan is dat het in kleine groepjes kan gebeuren. 

Jij kan de kosten dus delen met de andere deelnemers. En de trainer verdient alsnog genoeg om zijn kosten te kunnen dekken. En hij helpt ook nog eens meer mensen aan een gezonder leven. 

Deze kleine lessen kenen dus alleen maar winnaars! 

Het maakt niet uit of je wil sporten in Rotterdam of begeleid wil afvallen in Rotterdam. Vrijwel elke trainer biedt tegenwoordig verschillende mogelijkheden om jouw doelen te behalen. 

Personal training Rotterdam Zuid

Aangezien Rotterdam niet klein is hebben wij Rotterdam voor het gemak even opgedeeld in drie grote gebieden. Het zuid, het centrum en kralingen. Klik op de link hieronder en zoek direct naar een trainer in Rotterdam Zuid. 
Personal trainer Rotterdam Zuid

Personal training Rotterdam Centrum 

Net als voor Rotterdam Zuid hebben we ook voor Rotterdam Centrum een mogelijkheid om een trainer te vinden bij jou in de buurt. 
Personal trainer Rotterdam Centrum 

Personal training Rotterdam Kralingen 

Ook Rotterdam Kralingen mag niet overgeslagen worden. Zonder lang verhaal! Via de link hieronder vind jij een persoonlijke coach bij jou in de buurt. 

Personal trainer Rotterdam Kralingen 

Hieronder een aantal voorbeelden van de opties die personal trainers in Rotterdam aanbieden.

Kickboksen Rotterdam

kickboksen rotterdamPersonal trainers die boks en kickboks trainingen aanbieden? Ja dat klopt, dit gebeurd steeds meer. Ik leg je hieronder kort uit wat de verschillen zijn tussen kickboksen bij een personal trainer of een gevestigde vechtschool.

Het fijne aan sporten bij een personal trainer is dat je in een gemoedelijke setting. Oftewel met kleine groepjes of zelf in je eentje kan sporten. Gelukkig kan dit ook bij veel kickboks scholen wel als je bij de juiste op de deur klopt. 


Toch is het prettig dat je bij een trainer gewoon kan afwisselen. Misschien vindt je het hartstikke leuk om één of twee keer in de week te boksen, maar wil je ook gewoon begeleid worden in je fitness training en misschien ook wel op het gebied van voeding. 


Bij een personal trainer kan je verschillende lessen combineren, af en toe lekker een keer boksen op een bokszak of met je trainer boksen op pads. En de andere keer lekker squaten en met een battle rope aan de slag. 

Wat je niet hoeft te verwachten?

Dat je bij een personal trainer die ring in kan stappen om te sparren. 

Wat je wel kan verwachten!

Een bokstraining gefocust op de juiste techniek en vooral lekker bewegen om je verbranding op gang te helpen! 

Bootcamp Rotterdam

Bootcamp RotterdamNog een geweldige optie om lekker te sporten in Rotterdam is meedoen aan een bootcamp. Steeds meer personal training studio’s bieden deze vorm van training aan. Lekker buiten sporten in een enthousiaste groep en een motiverende trainer. 

Hou je niet van buiten sporten? Niet getreurd, er worden ook wel bootcamp trainingen gegeven die binnen plaatsvinden. Lekker warm een droog!

Meedoen aan een Bootcamp Rotterdam? Dan ben je veel voordeliger uit dan een één op één training. Want zoals eerder gezegd deel je de kosten met iedereen die mee doet. 

Let op: Hoe groter de groep wordt hoe goedkoper je vaak uit bent. Maar ook hoe minder specifiek de begeleiding is die je krijgt. 

Hieronder vertel ik je meer over small group trainingen, een andere mooie oplossing tussen een bootcamp en small group training in.

Small Group Training Rotterdam

Afvallen in Rotterdam? Misschien is een small group training wel wat voor jou? Het grote voordeel van Small group training Rotterdam is dat het tegen relatief lage kosten kan. 

Net als bij de Bootcamp deel je je kosten, maar bij small group training is de begeleiding nog net een stukje beter. 

De groepen variëren vaak van 3 tot 8 personen waardoor de trainer nog steeds veel aandacht aan jouw en je techniek kan geven.

Hoeveel deelnemers er precies mee mogen doen is afhankelijk van de trainer en de type training.  

De trainingen kunnen namelijk uiteenlopen van buiten trainingen tot een heel specifiek fitness rondje. Maar ook bokstrainingen kunnen in de vorm van small group training gegeven worden. 

Genoeg tekst en leeswerk voor vandaag! Probeer gerust eens ons zoeksysteem om een personal trainer in Rotterdam te vinden die bij jou in de buurt zit en ook nog eens aansluit bij jouw doelstelling. 

Het leukste is dat elke personal trainer op dit platform gecertificeerd is, de juiste ervaring heeft en ook nog een gratis proeftraining en kennismakingsgesprek weggeeft.

Vragen of opmerkingen over artikel: Personal trainer Rotterdam. Laat het gerust weten! 

Deel dit met je vrienden

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Kjelt van den Hazel

Kjelt van den Hazel

He, Mijn naam is Kjelt van den Hazel, oprichter van HealthMatch. Mijn doel is om Nederland een stukje gezonder te maken. Dat doe ik door dit soort artikelen en daarnaast kunnen we je doorverwijzen naar één van onze aangesloten professionals.