Vind een Personal Trainer in Amsterdam

Personal trainer Amsterdam? Ben jij op zoek naar een personal training studio met gecertificeerde trainers die jou begeleiden naar jouw persoonlijke doelstelling. Er zijn een aantal belangrijke punten waar je zeker rekening mee moet houden. 

Personal Trainer Amsterdam

personal trainer amsterdam

Direct vanaf Google naar HealthMatch? Grote kans dat je in Nederlands grootste zoekmachine hebt gezocht op Personal Trainer Amsterdam

Gelukkig zit je bij ons dan goed! 

In dit artikel leg ik je stap voor stap uit waar jij op moet letten bij het kiezen van een personal trainer. 

Daarnaast behandelen we later in dit artikel een aantal trainingstype die veel personal trainers aanbieden om de kosten voor personal trainer wat de verlagen. 

Klik op één van de onderwerpen hieronder als je er er direct heen wil! 

Personal training in Amsterdam

Kickboksen Amsterdam

Bootcamp Amsterdam

Small Group training Amsterdam

Sommige mensen noemen een trainer ook wel een personal fitness trainer omdat ze verschillende trainingen aanbieden. Toch is dat niet helemaal op z’n plaats. Aangezien veel trainers ook kickboks trainingen aanbieden, dit is niet direct een fitness training maar uiteraard wel ongelooflijk effectief om fit te worden. 

Oké, voor je op zoek gaat naar een personal trainer in Amsterdam is het goed om je doelstelling te bepalen. 

Wil je begeleid afvallen, je conditie verbeteren of misschien gewoon lekker sporten in Amsterdam. Misschien wel lekker in de frisse buitenlucht van het Vondelpark?

Je doelstelling en hoe en waar je wil trainen zijn van groot belang bij het kiezen van de juiste personal trainer. 

Daarnaast is het goed om te bedenken waar je allemaal hulp bij wil. De trainers die bij HealthMatch zijn aangesloten zijn vrijwel allemaal heel breed gecertificeerd. 

Dat wil zeggen dat een trainer je met meer helpt dan alleen lekker sporten. De juiste persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding, slaap en misschien wel stress is ongelooflijk belangrijk. 

De Klik 

Ook is de klik tussen jou en de trainer erg belangrijk. Je trekt wekelijks meerdere uren op met jouw persoonlijke coach. Je werk samen aan jouw persoonlijke doelstelling en dat kan best heftig zijn. 

Om de beste resultaten te behalen is het belangrijk dat je jouw trainer volledig vertrouwd. Dit heeft uiteraard wat tijd nodig. Maar de eerste klik is vaak van cruciaal belang. 

Ga dus niet altijd op alleen een foto af maar plan gewoon eens een gratis kennismaking!

Bekijk alle Personal trainers in Amsterdam en vind een gecertificeerde professional bij jou in de buurt.

Personal Training in Amsterdam

personal training amsterdam Personal training is niet alleen één op één training. Veel trainers bieden namelijk verschillende trainingsmogelijkheden aan. 

Denk bijvoorbeeld aan het sporten in groepen van 3 in een small group training tot misschien wel 20 deelnemers bij een bootcamp. 

Het voordeel van deze trainingen is dat je de kosten voor een personal training sessie kan delen met alle andere deelnemers. 

Dit maakt het voor iedereen goedkoper en je krijgt als nog een goede training waar je effectief gecoacht wordt op techniek en effectiviteit. 

Ook de personal fitness trainer of personal trainer heeft er verder geen last van. Omdat er meer deelnemers in hetzelfde uur komen verdient hij verhoudingsgewijs net zo veel als tijdens een 1 op 1 personal training. 

Training in groepen kent dus alleen maar voordelen. 

Het maakt niet uit of je wil sporten in Amsterdam of begeleid wil afvallen in Amsterdam. Vrijwel elke trainer biedt tegenwoordig verschillende mogelijkheden om jouw doelen te behalen. 

Let op: Hoe meer deelnemers hoe minder de specifiek  de begeleiding is gericht op jouw doelstelling. Het behalen van resultaten gaat dan ook bijna altijd sneller bij één op één training. 

Personal training Amterdam Zuidoost

Amsterdam is onze hoofdstad en direct ook de grootste stad van Nederland. Daarom hebben we voor het gemak Amsterdam even opgedeeld in vijf grote gebieden. Amsterdam Zuidoost, Amsterdam Oost, Amsterdam West, Amsterdam Noord en Amsterdam Zuid. 

Klik op de link hieronder en zoek direct naar een trainer in Amsterdam Zuidoost. 
Personal trainer Amsterdam Zuidoost

Personal training Amsterdam Oost 

Net als voor Amsterdam Zuidoost hebben we ook voor Amsterdam Oost een mogelijkheid om een trainer te vinden bij jou in de buurt. 
Personal trainer Amsterdam Oost 

Personal training Amsterdam West 

Uiteraard mag Amsterdam West ook niet ontbreken. Via de link hieronder vind jij een persoonlijke coach bij jou in de buurt. 

Personal trainer Amsterdam West

Personal trainer Amsterdam Noord

Geen lange verhalen meer, via de link hieronder vind je direct een trainer in de omgeving Amsterdam Noord. 
Personal trainer Amsterdam Noord

Personal trainer Amsterdam Zuid

Last-but-not-least hebben we nog een linkje om een personal trainer in Amsterdam Zuid te vinden. 
Personal trainer Amsterdam Zuid
 

Hieronder een aantal voorbeelden van de opties die personal trainers in Rotterdam aanbieden.

Kickboksen Amsterdam

kickboksen amsterdam
Kickboks training gegeven door een gecertificeerde personal trainer in Amsterdam

Yes, dan zit je op de juiste plek! 

Tegenwoordig geven veel persoonlijke coaches namelijk ook kickboks en boks trainingen. 

Hieronder leg ik je kort de verschillen uit.

Kickboksen Amsterdam kan in een prettige setting bij verschillende personal trainers. Je hoeft niet in de ring te stappen om te sparren maar kan heerlijk trainen op een bokszak. 

Ook zijn er genoeg trainers die bokstraining geven met pads. Dit betekend dat je één op één kan trainen met jouw vertrouwde personal trainer. 

Bokstrainingen zijn heerlijk na een lange dag werken. Even lekker sporten, je frustraties eruit laten en tegelijk werken aan je eigen gezondheid.

Afwisseling in je training is niet alleen lekker maar zorgt er ook voor dat je het langer volhoud. Wissel je trainingen af de ene keer een fitness training met gewichten en de andere keer een kickbokstraing. En dit alles onder de juiste begeleiding.

Nog één ding dan, kickboksen kan enorm helpen bij het verhogen van je vetverbranding! Lees meer over het boosten van je metabolisme via de link hierboven. 

Bootcamp Amsterdam

bootcamp AmsterdamWat ook een goeie optie kan zijn om gewicht te verliezen is een bootcamp. 

Lekker sporten in de frisse buitenlucht. En ook nog eens jouw doelstelling bereiken. 

Bootcampen in Amsterdam biedt talloze mogelijkheden. 

In een groep sporten zorgt vaak voor een extra stok achter de deur. Naas het feit dan jouw trainer je zal vragen waar je was, zal de groep zich ook afvragen wat er aan de hand is wanneer jij er niet bent. 

Dit kan ervoor zorgen dat jij ook lekker gaat trainer wanneer je een keer iets minder zin hebt om te sporten. 

Meedoen aan een Bootcamp Amsterdam? Zoek een trainer die bootcamps aanbiedt bij jou in de buurt via het matching systeem van HealthMatch

Small Group Training Amsterdam

small group training amsterdamAfvallen Amsterdam? Bekijk dan eens de opties die small group trainingen te bieden hebben. Een goede training onder professionele prijs voor een goede prijs. 

Een small group training is een training met 3 tot 8 personen, onder begeleiding van een gecertificeerde personal trainer. 

Je deelt de kosten met alle deelnemers waardoor het voordelig uitpakt. Toch mag je met small group training wat meer van een trainer verwachten dan bij een bootcamp. 

Tijdens een small group training kan de trainer prima sturen op de techniek en uitvoering van je oefeningen. Sterker nog, sommige trainers schrijven zelfs een voedingsplan uit voor leden die in een vaste small group les zitten. 

Nog een voordeel van small group trainingen is dat je kan afwisselen tussen de type trainingen. De ene keer een fitness training en de andere keer een conditie of bokstraining. 

Afhankelijk van de lessen die een personal trainer aanbied kan je geweldig combineren. 

Genoeg gelezen? Probeer ons gratis matching systeem om een trainer bij jou in de buurt te vinden. 

Het voordeel? Je kan selecteren op het type training en jouw doelstelling en ons systeem rankt vervolgens alle aangesloten trainers op basis van hun unieke specialisaties om een beste match te vinden. 

Vragen of opmerkingen over artikel: Personal trainer Amsterdam. Laat het gerust weten! 

Deel dit met je vrienden

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Kjelt van den Hazel

Kjelt van den Hazel

He, Mijn naam is Kjelt van den Hazel, oprichter van HealthMatch. Mijn doel is om Nederland een stukje gezonder te maken. Dat doe ik door dit soort artikelen en daarnaast kunnen we je doorverwijzen naar één van onze aangesloten professionals.