Een unieke website in jouw huisstijl

Bij de professionele uitstraling van jouw studio hoort een gelikte website. 80% van alle websites van personal trainers zijn standaard websites, gebaseerd op templates. Hoewel zo’n website op het oog niet verschrikkelijk is, schuilen er tientallen verborgen problemen. Conversie, SEO en persoonlijkheid laten vaak veel te wensen over.

Maak gebruik van onze kennis van de branche en ons netwerk van specialisten. In samenwerking met onze designers, ontwikkelaars en copywriters bouwen wij een website met garantie op meer omzet!

Conversie optimalisatie

Advertenties en landingspagina's leveren honderden leads per maand aan

Zoekmachine vriendelijk

Een volledig geoptimaliseerde, maatwerk website die aansluit bij jouw huisstijl en marketing

Unieke
uitstraling

Een unieke website, geheel volgens jouw huisstijl en zonder gebruik van standaard templates

Hoe presteert jouw huidige website?

Vraag een gratis website scan aan!

Voor elke Trainer een oplossing

Elke business is uniek

Onze klanten variëren van startups tot gevestigde studio’s met meer dan 10 medewerkers. We weten dan ook als geen ander dat elke situatie om een andere, unieke oplossing vraagt.

Bij HealthMatch heb je de keuze uit 3 verschillende diensten. Elke dienst is geperfectioneerd voor 1 formaat business. Nóg beter is een combinatie van deze diensten.

Hoe vind je de juiste oplossing?

Jouw succes staat bij ons centraal. We besteden dus veel aandacht om de oplossing te vinden die bij jouw situatie past. Hiervoor gaan we altijd persoonlijk en vrijblijvend met je in gesprek.

Platform

Voor de beginnende
ondernemer

Ook met een klein budget kan jij jouw studio laten groeien. Met een profiel op ons platform ben jij zichtbaar voor meer dan 10.000 van onze maandelijkse bezoekers!

Met onze bijbehorende HealthMatch Certified Partner badge profiteer je tevens op je eigen website van onze uitgebreide bereikbaarheid.

Academy

Voor de groeiende
ondernemer

Je hebt al een mooi aantal vaste klanten en de zaken gaan goed. Je agenda is echter nooit helemáál vol

In 6 modules en tientallen (video)lessen leer jij hoe je jouw website, social media en Google inzet om te groeien en de volgende stap in het ondernemerschap te zetten.

Business

Voor de gevestigde
ondernemer

Je hebt één of meer trainers in dienst, misschien je eigen studio en je hebt de ‘luxe’ zo nu en dan “nee” te moeten verkopen.

Jouw droom gaat verder dan meer klanten. Wil jij:

  • Een schaalbare business creëren?
  • Meer vrije tijd voor vrienden en familie?
  • Een nieuwe onderneming starten?

Met for Business gaan wij deze droom werkelijkheid maken met een unieke, maatwerk strategie!

Boek jouw gratis strategiesessie

Een volledig vrijblijvende, telefonische afspraak waarin wij samen met jou op zoek gaan naar jouw doelstellingen. Aansluitend ontvang jij een advies hoe jij jouw business op de korte termijn een boost kan geven.

Om deze strategiesessie optimaal te gebruiken, vragen we je eerst een aantal vragen te beantwoorden. Wees hierin zo eerlijk een uitgebreid mogelijk, zodat we tijdens onze afspraak tot een waardevol advies kunnen komen.

Vraag jouw gratis website scan aan!

Benieuwd hoe jouw huidige website presteert? Nieuwsgierig of je het beter doet dan je concurrenten en waar je (simpel) kan verbeteren?

Vul hieronder je gegevens in, dan ontvang jij een gratis website scan!