Laat potentiële klanten online kennis met je maken

Er wordt in de branche nog weinig gebruik gemaakt van professionele foto’s en video’s. Naast een prachtige uitstraling op jouw social media en website, hebben goede foto’s en video’s nog een ander effect. Mensen hebben het gevoel dat ze jou al hebben leren kennen voor ze bij je aan tafel zitten, waardoor de kans op een kennismakingsgesprek toeneemt! 

Onderscheid je van jouw concurrentie met professionele foto’s en persoonlijke video’s. In deze video’s stel jij jezelf en jouw studio voor. Je ontvangt meerdere video’s die perfect geschikt zijn voor jouw website, social media en jouw profiel op het HealthMatch Platform!

Meer en betere klanten

Men heeft het gevoel jou al te hebben ontmoet, wat resulteert in meer en leukere gesprekken

Verschillende formaten

Onze professionals schieten verschillende video's en foto's om te gebruiken voor al jouw online kanalen

Professionele uitstraling

Professionals foto's en video's voor jouw website en social media, perfect te combineren met jouw profiel op het Platform

Zet de eerste stap

Vrijblijvend met ons in gesprek?

Voor elke Trainer een oplossing

Elke business is uniek

Onze klanten variëren van startups tot gevestigde studio’s met meer dan 10 medewerkers. We weten dan ook als geen ander dat elke situatie om een andere, unieke oplossing vraagt.

Bij HealthMatch heb je de keuze uit 3 verschillende diensten. Elke dienst is geperfectioneerd voor 1 formaat business. Nóg beter is een combinatie van deze diensten.

Hoe vind je de juiste oplossing?

Jouw succes staat bij ons centraal. We besteden dus veel aandacht om de oplossing te vinden die bij jouw situatie past. Hiervoor gaan we altijd persoonlijk en vrijblijvend met je in gesprek.

Platform

Voor de beginnende
ondernemer

Ook met een klein budget kan jij jouw studio laten groeien. Met een profiel op ons platform ben jij zichtbaar voor meer dan 10.000 van onze maandelijkse bezoekers!

Met onze bijbehorende HealthMatch Certified Partner badge profiteer je tevens op je eigen website van onze uitgebreide bereikbaarheid.

Academy

Voor de groeiende
ondernemer

Je hebt al een mooi aantal vaste klanten en de zaken gaan goed. Je agenda is echter nooit helemáál vol

In 6 modules en tientallen (video)lessen leer jij hoe je jouw website, social media en Google inzet om te groeien en de volgende stap in het ondernemerschap te zetten.

Business

Voor de gevestigde
ondernemer

Je hebt één of meer trainers in dienst, misschien je eigen studio en je hebt de ‘luxe’ zo nu en dan “nee” te moeten verkopen.

Jouw droom gaat verder dan meer klanten. Wil jij:

  • Een schaalbare business creëren?
  • Meer vrije tijd voor vrienden en familie?
  • Een nieuwe onderneming starten?

Met for Business gaan wij deze droom werkelijkheid maken met een unieke, maatwerk strategie!

Boek jouw gratis strategiesessie

Een volledig vrijblijvende, telefonische afspraak waarin wij samen met jou op zoek gaan naar jouw doelstellingen. Aansluitend ontvang jij een advies hoe jij jouw business op de korte termijn een boost kan geven.

Om deze strategiesessie optimaal te gebruiken, vragen we je eerst een aantal vragen te beantwoorden. Wees hierin zo eerlijk een uitgebreid mogelijk, zodat we tijdens onze afspraak tot een waardevol advies kunnen komen.