HealthMatch For Business

Schaalbaarheid voor de gevestigde personal trainer

Sta jij op het punt van jouw onderneming waar schaalbaarheid de grootste barricade is? Je wilt je graag tijd en geld investeren in jouw marketing maar je weet niet hoe je dit het beste (en meest rendabel) aan kunt pakken.

For Business is dé oplossing voor de personal trainer met een groeiwens!

light_2@2x

Investeren in de marketing die bij jou past

Wanneer schaalbaarheid de volgende stap in jouw business is, is het lastig om te kiezen hoe je dit het beste kan realiseren. Je wilt adverteren, je website optimaliseren maar tegelijkertijd ook goede training blijven verzorgen.

Uitbesteden is waarschijnlijk de optie, maar aan hoe vind je de juiste partij?

Maak gebruik van ons team

Voor de realisatie van het Platform en de Academy heeft HealthMatch een groot team professionals in verschillende branches opgebouwd. Maak gebruik van ons team met HealthMatch for Business. Met de combinatie van onze kennis van de branche en de ervaring van onze professionals implementeren we jouw oplossingen in no-time.

De volgende diensten/producten biedt HealthMatch aan met haar For Business-pakketten.

  • Maak gebruik van ons team van specialisten!
  • Snellere én succesvolle implementatie dankzij onze branchekennis!
  • Maatwerk oplossingen sluiten aan bij jouw budget!

Advertenties

Advertenties en landingspagina's leveren honderden leads per maand aan

Website

Een volledig geoptimaliseerde, maatwerk website die aansluit bij jouw huisstijl en marketing

Foto & Video

Professionals foto's en video's voor jouw website en social media, perfect te combineren met jouw profiel op het Platform

Zet de stap naar een schaalbare business

Vraag een gratis strategiesessie aan!

Adverteren voor versnelde groei

Adverteren via social media en Google is de beste manier om snel te schalen met je business. Onze copywriters en advertentie-experts zetten zich in voor tientallen tot honderden kwalitatieve leads per maand!

Advertenties
Screenshot 2020-04-20 at 11.30.19

De perfecte website voor jouw business

Onderschat niet de waarde van een professionele website die aansluit bij jouw huisstijl. Naast de uitstraling zorgt een goede website (zowel visueel als technisch) voor optimale conversie van jouw leads.

Professionele foto- & videografie

Uiteraard wil je jouw business netjes presenteren. Professionele foto’s en video’s zorgen ervoor dat je opvalt tussen je concurrenten. Onze professionals komen langs voor het schieten van meerdere, persoonlijke video’s, foto’s naar jouw wens en een 360 graden foto van jouw locatie.

Vraag een gratis gesprek aan

Voor elke Trainer een oplossing

Elke business is uniek

Onze klanten variëren van startups tot gevestigde studio’s met meer dan 10 medewerkers. We weten dan ook als geen ander dat elke situatie om een andere, unieke oplossing vraagt.

Bij HealthMatch heb je de keuze uit 3 verschillende diensten. Elke dienst is geperfectioneerd voor 1 formaat business. Nóg beter is een combinatie van deze diensten.

Hoe vind je de juiste oplossing?

Jouw succes staat bij ons centraal. We besteden dus veel aandacht om de oplossing te vinden die bij jouw situatie past. Hiervoor gaan we altijd persoonlijk en vrijblijvend met je in gesprek.

Platform

Voor de beginnende
ondernemer

Ook met een klein budget kan jij jouw studio laten groeien. Met een profiel op ons platform ben jij zichtbaar voor meer dan 10.000 van onze maandelijkse bezoekers!

Met onze bijbehorende HealthMatch Certified Partner badge profiteer je tevens op je eigen website van onze uitgebreide bereikbaarheid.

Academy

Voor de groeiende
ondernemer

Je hebt al een mooi aantal vaste klanten en de zaken gaan goed. Je agenda is echter nooit helemáál vol

In 6 modules en tientallen (video)lessen leer jij hoe je jouw website, social media en Google inzet om te groeien en de volgende stap in het ondernemerschap te zetten.

Boek jouw gratis strategiesessie

Een volledig vrijblijvende, telefonische afspraak waarin wij samen met jou op zoek gaan naar jouw doelstellingen. Aansluitend ontvang jij een advies hoe jij jouw business op de korte termijn een boost kan geven.

Om deze strategiesessie optimaal te gebruiken, vragen we je eerst een aantal vragen te beantwoorden. Wees hierin zo eerlijk een uitgebreid mogelijk, zodat we tijdens onze afspraak tot een waardevol advies kunnen komen.