Wij helpen jouw studio groeien

Met de HealthMatch for Business digital marketing pakketten zet jij jouw health-, fitness- of lifestyle-business professioneel en uniek op de markt. Minimale inspanning, maximaal resultaat. Zoals het hoort.

Geen tijd voor marketing? HealthMatch helpt jou groeien!

Marketing kost tijd. Uit jarenlange ervaring weten we dat het een fulltime job is, en jij hebt hier geen tijd voor naast al jouw trainingen, behandelingen en andere bijkomende werkzaamheden.

HealthMatch for Business is dé oplossing om jouw studio online te laten groeien. Kies uit één of meerdere van onze pakketten voor een professionele website, social media, zoekmachine-optimalisatie en meer. Wij verzorgen de uitwerking, en jij kunt verder met je eigen werkzaamheden.

Jouw business is het waard

Deze studio's gingen jou voor

Body Business Coaching staat nu bovenaan in Google.

Het heeft Body Business Coaching maar 2 bijeenkomsten gekost om bovenaan in Google te staan voor 5 zoektermen. 

Het resultaat? Meer dan 5 klanten per maand extra!

Body2Coach pronkt met haar volledig vernieuwde website.

Jouw website is je visitekaartje. Je bent vast trots op je studio, maar in 80% van de gevallen bezoekt een potentiële klant eerst je website voor hij of zij bij je binnenkomt. 

Straalt jouw website écht uit wie jij bent en waar je hen mee helpt?

Wat maakt HealthMatch for Business uniek?

HealthMatch werkt samen met meer dan 100 studio’s door heel Nederland en we groeien hard. Dankzij al onze partners, en duizenden consumenten per maand op onze website en social media, weten we precies waar jouw klanten naar zoeken!

Wij kennen de markt

Meer dan 100 aangesloten studio’s en een persoonlijke relatie. Duizenden potentiële klanten per maand bezoeken Health-match.nl. 

Wij weten hoe jij kunt opvallen.

Jaren ervaring met online marketing

Dit is niks nieuws voor ons. Al jarenlang werken wij met organisaties samen om hen te helpen groeien en professioneel te presenteren. Nu zetten wij deze ervaring in om jou te helpen.

Maak gebruik van alle kennis en tools

Via tientallen bestaande klanten en online bezoekers verzamelen we elke dag enorm veel data. 

Deze zetten we in voor slimme tools en strategieën.

Een pakket voor elk budget

Niet iedereen heeft hetzelfde budget. Maar voor elk budget moet wel een oplossing zijn. Daarom hebben wij onze pakketten verdeeld in drie verschillende profielen. Zo kunnen we iedereen helpen, met de middelen die beschikbaar zijn. Uiteraard blijft het maatwerk, dus we zullen met je om tafel gaan om tot exact de beste oplossing te komen.

Budget A: Starter

Voor de eenmanszaak, kleinschalige studio of starter. Het Starter-pakket is er voor hen die naast de marketing en website nog meer investeringen moeten doen.

Ben je op zoek naar de beste oplossing voor een beperkt budget? Dan zul jij uit de voeten kunnen met het Starter-pakket!

Budget B: Business

Voor de groeiende, gevestigde eenmanszaak of studio. Voor hen die budget beschikbaar hebben om de groei op een gezonde manier voort te zetten en een extra zetje in de rug willen geven.

Budget C: Pro

Voor de studio met grote dromen. Je business groeit al enkele jaren hard en het is tijd voor de volgende stap. Met ons 1-op-1-traject zorgen we voor een campagne met naadloze aansluiting op jouw huidige bedrijfsmodel.

Meer informatie of een afspraak?

We weten dat het lastig kan zijn om te bepalen wat je precies nodig hebt. Daarom gaan we graag eens met je om tafel. Laat je gegevens hier achter en vertel kort wie je bent, wat je doet en eventueel waar je naar op zoek bent, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.