17 x Personal Trainer Apeldoorn in 2020!

Ben jij op zoek naar een personal trainer? Maar ben je nog niet helemaal overtuigd wie? In deze lijst staat elke personal coach in Apeldoorn die is aangesloten bij HealthMatch. Vind een trainer die perfect aansluit bij jouw doelstelling en start vandaag nog.

De meeste trainers op HealthMatch verzorgen verschillende trainingen, denk bijvoorbeeld aan personal training, small group training en bootcamps. Meer informatie over wat een personal trainer in Apeldoorn allemaal doet?

Personal trainer Apeldoorn

De meeste trainers op HealthMatch verzorgen verschillende trainingen, denk bijvoorbeeld aan personal training, small group training en bootcamps. Meer informatie over wat een personal trainer in Apeldoorn allemaal doet?

Julien de Jong - Personal Trainer Apeldoorn

BodyBusinessCoaching

Julien de Jong Bodybusiness coachingMAAK KENNIS MET… Julien de Jong, personal en eigenaar van BodyBusinessCoaching. Julien is 26 jaar en heeft 4 jaar ervaring als personal trainer. Zijn specialisaties zijn aankomen, afvallen en houdingsverbetering.
“Ik kan oprecht zeggen dat fitness en fysieke ontwikkeling mijn passie zijn en dat het mijn grootste drijfveren zijn in het leven. Vooral de specifieke benadering in het behalen van doelstellingen heeft mijn bijzondere interesse”.

Denk jij dat Julien jou kan helpen bij het behalen van je doelen? Neem dan direct contact op via zijn profiel.

“Things work out best for those who make the best of the way things work out! “- Julien de Jong

Maurice Janssen - Personal Trainer Apeldoorn

Maurice Janssen PT

Maurice Janssen personal trainingMAAK KENNIS MET… Maurice Janssen, personal trainer en eigenaar van het gelijknamige bedrijf Maurice Janssen Personal Training. Maurice is 30 jaar en heeft 9 jaar ervaring als personal trainer.

Krachttraining, Kickboksen en hardlopen zijn Maurice zijn favoriete sporten. Ga samen op zoek naar jouw favoriete trainingsvorm!

”De juiste combinatie van voeding, training en mindset is de sleutel tot succes”, aldus Maurice Janssen.

Denk jij dat Maurice jou kan helpen bij het behalen van je doelen? 

“Take care of your body, then the rest will automatically become stronger”  Maurice Janssen

Ilja Spaan - Personal Trainer Apeldoorn

Spaan personal training

Ilja Spaan personal trainingEven voorstellen… Ilja is de enthousiaste eigenaar van Spaan Personal Training, met een klein team van experts begeleiden ze jou naar je gewenste doel. Ilja is 33 jaar en heeft 5 jaar ervaring als personal trainer. Zijn specialisatie is krachttraining.

“Mijn interesse voor fitness is uitgegroeid van zomaar een hobby tot een regelrechte passie. Uiteindelijk was ik vastberaden en stopte ik met mijn universitaire studie om personal trainer te worden. Na het afronden van diverse fitnessopleidingen, heb ik in 2013 mijn eigen personal training studio geopend.”

Denk jij dat Ilja jou kan helpen bij het behalen van jouw doelen? Bekijk dan direct zijn profiel.

“Join the movement naar een fitter, gezonder en gelukkiger leven!” – Ilja Spaan

Freek Verbeet - Personal Trainer Apeldoorn

Body2Coach

Freek verbeet personal trainer apeldoornMAAK KENNIS MET… Freek Verbeet, personal trainer en eigenaar van Body2Coach. Freek is 30 jaar en heeft 4 jaar ervaring als personal trainer. Zijn specialisaties zijn krachttraining, obesitas en voeding.

“Mijn passie en leven zit in de sport- en voedingswereld. Vanaf mijn 17e ben ik al bezig met zelfontwikkeling in de fitness en voeding. Zelf heb ik vroeger obesitas gehad en uiteindelijk besloten dat er een hele hoop veranderd moest worden in de begeleiding van mensen met obesitas”.

Denk jij dat Freek jou kan helpen bij het behalen van jouw doelen? Neem dan snel contact op via zijn profiel.

“Als je het niet simpel kunt uitleggen, dan snap je de basis niet goed genoeg”   – Freek Verbeeet

Frank Meulenbeek - Personal Trainer Apeldoorn

Intensivive Personal Training

Frank Meulenbeek Intensivive ApeldoornMAAK KENNIS MET… Frank Meulenbeek, personal trainer en eigenaar van Intensivive. Frank is 37 jaar en heeft 6 jaar ervaring als personal trainer. Zijn specialisaties zijn conditietraining en krachttraining.

“Intenser leven! Meer uit je leven willen halen en niet meer genoegen te nemen met minder! Een voorwaarde om optimaal te presteren is om in een optimale shape te zijn! Wanneer jij de beste versie van jezelf bent, dan neem je dat ook mee naar werk, je gezinssituatie en overal waar je komt!”

Denk jij dat Frank jou kan helpen bij het behalen van jouw doelen? Neem contact op via zijn profiel.

“Nothing truly great ever came from a comfort zone” – Frank Meulenbeek

Arjen Groen - Personal Trainer Apeldoorn

Xplosive Sports Personal Training

Arjan Groen Xplosive ApeldoornMAAK KENNIS MET… Arjen Groen, personal trainers en eigenaar van Xplosive Sports. Arjen is 38 jaar en heeft 7 jaar ervaring als personal trainer. Zijn specialisaties zijn conditietraining en weerbaarheid & zelfverdediging.

“Ik heb als personal trainer een hele brede basis, zo ben ik 10 jaar werkzaam geweest binnen de politieacademie waar ik me voornamelijk bezighield met aanhouding, zelfverdediging, fysieke en mentale vorming, groepsdynamica en nog veel meer. Ook ben ik al 2 jaar als docent ‘Sport & Bewegen’ tewerkgesteld op een jeugdzorgplus afdeling (jongeren met complexe gedragsproblematiek)”.

Denk jij dat Arjen jou kan helpen bij het behalen van jouw doelen? Neem dan direct contact op via zijn profiel!

“No pain No gain” – Arjen Groen 

Rutger Slinkman - Personal Trainer Apeldoorn

BodyCore Personal Training

Rutger Slinkman Bodycore ApeldoornMAAK KENNIS MET… Rutger Slinkman, personal trainer en eigenaar van BodyCore personal training. Zijn specialisaties zijn afvallen, krachttraining en sportspecifiek trainen.

“Bodycore is al jaren mijn bedrijf, maar ook mijn passie, mijn liefde en mijn leven. Het geeft mij een enorme kick om mijn klanten het gezonde leven aan te leren en te zien dat zij hier van genieten! Wat een TOP-JOB heb ik toch!”

Denk jij dat Rutger jou kan helpen bij het behalen van jouw doelen? Neem dan contact op via zijn profiel.

Sonny Scherpenzeel - Personal Trainer Apeldoorn/Beekbergen

Train2Perfection

Sonny Scherpenzeel Train2perfection BeekbergenMAAK KENNIS MET… Sonny Scherpenzeel, personal trainers en eigenaar van Train2Perfection. Sonny is 27 jaar en heeft 4  jaar ervaring als personal trainer. Zijn specialisaties zijn afvallen, krachttraining en sportspecifiek trainen.

“Een combinatie van inspanning en ontspanning zijn erg belangrijk voor mij als personal trainer. Naast een professionele begeleiding moet het namelijk ook leuk voor jou zijn als je met mij komt trainen! Een goed contact met mijn klanten staat bij mij altijd voorop”.

Denk jij dat Sonny jou kan helpen bij het behalen van jouw doelen? Neem dan direct contact op via zijn profiel.

Bibi Guerain - Personal Trainer Apeldoorn

BodyBusinessCoacing

Bibi Guerain Body2Coach ApeldoornMAAK KENNIS MET… Bibi Guerain, één van de drie Personal trainers van BodyBusinesscoaching in Apeldoorn. Bibi is 36 jaar en heeft al 14 jaar ervaring als personal trainer. Haar specialisaties zijn afvallen en voeding. 

“Ik vind het belangrijk dat er op een leuke, maar vooral verantwoorde manier, duurzaam en doelgericht getraind wordt. Ik ben een gediplomeerd voedingsspecialist, daarom kan ik je uitstekend helpen om goede voedingsgewoonte aan te leren waar je de rest van je leven voordeel van hebt”.

Denk jij dat Bibi jou kan helpen bij het behalen van jouw doelen? Bekijk dan eens haar profiel!

“Love yourself enough to live a healthy life” – Bibi Guerain

Lisanne Panhuis - Personal Trainer Apeldoorn

Maurice Janssen PT

Lisanne Panhuis Personal trainer apeldoornMAAK KENNIS MET… Lisanne Panhuis, één van de personal trainers bij Maurice Janssen Personal Training. Lisanne is 30 jaar en heeft 11 jaar ervaring als personal trainer. Haar specialisatie is houdingsverbetering.

“Klaarstaan voor de medemens met een sport en gezondheid hulpvraag en het bijdragen aan een realistisch doel, is hetgeen waar ik ontzettend veel energie uithaal en plezier in beleef. Zeker wanneer resultaat voelbaar en vaak ook zichtbaar wordt”.

Denk jij dat Lisanne jou kan helpen bij het behalen van jouw doelen? Bekijk haar profiel en neem direct contact op!

“Wordt de mooiste versie van jezelf! Zowel van binnen als van buiten.” – Lisanne Panhuis

Tom Kloosterboer - Personal Trainer Apeldoorn

Body2Coach

Tom Kloosterboer Personal trainer ApeldoornMAAK KENNIS MET… Tom Kloosterboer één van de personal trainers van Body2Coach. Tom is 23 jaar en heeft 3 jaar ervaring als personal trainer. Zijn specialisaties zijn aankomen, diabetes en krachttraining.

“Na het werken in een sportschool en zelf trainen kwam ik erachter dat persoonlijk contact erg belangrijk is. Om deze reden heb ik dan ook de stap gemaakt richting het persoonlijk trainen met klanten”.

Denk jij dat Tom jou kan helpen bij het behalen van jouw doelen? Neem direct contact op via zijn profiel!

“A goal without a plan is just a wish” – Tom Kloosterboer

Simone Pelgrim - Personal Trainer Apeldoorn/Beekbergen

Train2Perfection

Simone Pelgrim Train2PerfectionMAAK KENNIS MET… Simone Pelgrim, één van de personal trainers van Train2Perfection. Simone is 29 jaar en heeft 5 jaar ervaring als personal trainer. Haar specialisaties zijn conditietraining, obesitas en voeding.

“Met mijn werkwijze gaan we samen op zoek naar een leef-, beweeg- en voedingspatroon dat bij jou past. Efficiënt en doelgericht, maar ook zeker de ‘fun factor’ zijn dingen die in mijn trainingen terugkomen”.

Denk jij dat Simone jou kan helpen bij het behalen van jouw doelen? Neem direct contact op via haar profiel.

Remco Langenbach - Personal Trainer Apeldoorn

Maurice Janssen PT

Remco Langenbach Personal training ApeldoornMAAK KENNIS MET… Remco Langenbach, één van de personal trainers van Maurice Janssen Personal Training. Zijn specialisaties zijn aankomen, afvallen en krachttraining.

“Ik begon met fitnessen met als doelstelling om spieren op te bouwen en mij zelfverzekerder te voelen. Toen ik eenmaal bezig was en resultaat begon te zien, kreeg ik een goed gevoel over mezelf. Dit maakte mij blij en gelukkig. Tot op de dag van vandaag heb ik als doel om dit gevoel over te brengen aan mensen om hetzelfde gevoel te ervaren”.

Denk jij dat Remco jou kan helpen bij het behalen van jouw doelen? Neem dan direct contact op via zijn profiel.

“We rise by lifting others” – Remco Langenbach

Tim Barneveld - Personal Trainer Apeldoorn

BodyBusinessCoaching

Tim Barneveld Personal trainer ApeldoornMAAK KENNIS MET…Tim Barneveld één van de personal trainers van BodyBusinessCoaching. Tim is 22 jaar en heeft 4 jaar ervaring als personal trainer. Zijn specialisatie is voeding.

“Door mijn ervaring in de fitness ben ik er achter gekomen dat veel mensen moeite hebben met het consistent trainen, de juiste voeding nemen en er alles aan doen om de doelstellingen te behalen. Daarom bied ik intensieve begeleiding in het optimaliseren van jouw training en voedingspatroon om zo jouw doelstellingen veilig en efficiënt te behalen”.

Denk jij dat Tim jou kan helpen bij het behalen van jouw doelen? Neem direct contact op!

“Consistency is key” – Tim Barneveld

Mathijs Bosman - Personal Trainer Apeldoorn

Matthijs Bosman Personal trainer ApeldoornMaurice Janssen PT

MAAK KENNIS MET… Matthijs Bosman, één van de personal trainers van Maurice Janssen Personal Training. Matthijs is 24 jaar oud, woonachtig in Vaassen en zijn passie ligt in de sport! Zelf heeft Matthijs verschillende sporten beoefend. Van voetbal en korfbal tot kickboksen en MMA.

”De energie die je terug krijgt van cliënten na behaalde resultaten is voor mij goud waard”.

Denk jij dat Matthijs jou kan helpen bij het behalen van jouw doelen? Neem contact op via zijn profiel.

“Niet sterk maar sterker” – Matthijs Bosman

Nick Leerkes - Personal Trainer Apeldoorn/Beekbergen

Train2Perfection

Nick Leerkes Personal trainer ApeldoornMAAK KENNIS MET… Nick Leerkes één van de personal trainers van Train2Perfection. Nick is 22 jaar en heeft 3 jaar ervaring als personal trainer. Zijn specialisaties zijn conditietraining en krachttraining.

“5 jaar geleden ben ik begonnen met trainen in een sportschool en 2 jaar geleden ben ik daardoor het Personal Trainer-vak ingerold. Tegenwoordig werk ik fulltime als Personal Trainer. Het helpen en begeleiden van mensen op weg naar een gezonder leven is een van mijn belangrijkste drijfveren als Personal Trainer”

Denk jij dat Nick jou kan helpen bij het behalen van jouw doelen? Neem dan direct contact op via zijn profiel.

Sanne Reinds - Personal Trainer Apeldoorn

Maurice Janssen PT

Sanne Reinds personal training apeldoornMAAK KENNIS MET… Sanne Reinds één van de personal trainers van Maurice Janssen Personal Training. Sanne is 23 jaar en heeft 4 jaar ervaring als personal trainer. Haar specialisaties is sportspecifiek trainen.

Denk jij dat Sanne jou kan helpen bij het behalen van jouw doelen? Neem dan direct contact op via haar profiel.

“You get what you work for not what you wish for!” – Sanne Reinds

Nog niet helemaal overtuigd van al deze toppers? Bekijk onze pagina personal trainer Apeldoorn voor meer informatie over al het aanbod op gebied van personal training Apeldoorn, Boksen Apeldoorn, Afvallen Apeldoorn en nog veel meer.

Of zoek direct naar een personal trainer via ons eigen matching systeem!

Deel dit met je vrienden

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Kjelt van den Hazel

Kjelt van den Hazel

He, Mijn naam is Kjelt van den Hazel, oprichter van HealthMatch. Mijn doel is om Nederland een stukje gezonder te maken. Dat doe ik door dit soort artikelen en daarnaast kunnen we je doorverwijzen naar één van onze aangesloten professionals.